formspring.me

Biliyorsunuz bir de Formspring sayfamız var. Zaman zaman ciddi de olabiliyorum.

ya sevedim kara gözlüm şarkısının açıklaması lazımda bana nerden buLabilirim?

Şarkının açıklaması nasıl oluyor bilmesem de.
Wikipedia ve eksisozluk’te aratmayı deneyebilirsin.

bu yazdığım şey bu siteyi kurana gidiomu bunu biLmyorm ama şunu söyLemek istiyorm. gtar çaLamayabLirsn.hewesLerini gerçekLeştirio oLman bişeyi yapmakdan daha değerLidir.daha önemLidr.sayfanın başnda çkan yazını okudm. spersn :) aLdrma yaz

Evet, bu yazı siteyi kurana gidiyor :) Şimdiye kadar aldığım en güzel “Bu siteyi kurana sesleniyorum” kategorisi mesajı.

Güzel söylemişsin, “Heveslerini gerçekleştiriyor olman bir şeyi yapmaktan daha değerlidir, daha önemlidir”.
Hoşuma gitti bu cümle, bunu sitede bir yere yazalım. Herkes fırsatı varken denemeli. Akorist’in genç bir kitlesi var, belki birilerinin kulağına küpe olur.

Birkaç kere sözle anlatmıştım neden böyle bir site kurduğumu ama yazmanın bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim :) Beğendiğine göre başarmışım. Sevindim..

Zaten hep bu mesajlar beni gaza getiren. Teşekkür ederim.

Siteyi kuran muhterem za’t'a Sitenin giriş yazısına bittim abi ya =) Benimde hayalim bu ama web tasarımı bilmiyorum,gitarıda çok ii bilmiyorum hala akorlardayım =) seneye web tasarım dersi alacağım.Gitarıda o zamana kadar öttürürüm. yani

:) muhterem zat derki;

- Bu klavye ingilizce klavye o yuzden cevabin geri kalaninda turkce karakter kullanamayacagim.
- Web tasarim mukemmel bir is. Merak edip bi bakayim neymis diye baslamistim. Once hobiydi, tutkum oldu, simdi de isim.. Oyle ki elektrik-elektronik muhendis adayi olarak basladigim universite yolculugumdan web tasarimcisi olarak ayriliyorum. (mezun ederlerse insallah seneye)
- Gitar konusunda muhim olan keyif almak. Zamanla zaten ilerliyorsun. Eminim gamlari ogrendiginde sende de gitar konusunda bir EVRAKA olacaktir.
- Giris yazisini begenmissin sevindim :) Zaman ayirip yazmissin tesekkurler..

ya birşey söyleyeceğim sayın zaat bu şarkıların arkorlarını yazıyorsun okey de ritimlerinide yazsan gerçekten süper olur!

Yeni versiyonu bekle ritmini yazmaktan çok daha öte planlarım var.

bende gitar çalmayı biliyorum solistim ;ve gitar hocası siteni begendim gitar çalmamana ramen süpersin harika tebrik ederim canım nerden aklına geldi bu isim ama benim grubumun adıda:akorist sadece söylemek istedim…

:) Bir an beni tanıyorsun gibi hissettim.. Akorist diye bir grup olması da güzelmiş, başarılar..

saol

Önemi yok :) Sen de saol.

mrb.yeni üye oldum fakat sarkılara tıklayınca sadece sözleri cıkıyor.akorları cıkmıyor.akorları nasıl görüntüleyebilirim.tesekkürler

Merhaba, bulamaman normal. Sitenin tasarımındaki bir eksiklik diyelim buna. Sol sütunda üzerinde “Buraya Dikkat” yazan bir kutu var. Onu bir incele.

Hepimizin söyleyeceği bir şeyler var muhakkak ama söylemekten daha önemlisi yapmak galiba. Sen de bunu başarmışsın kardeşim. Ellerine sağlık afiyetle yiyoruz. Her şey ayrı bir güzel olmuş. Takip edebilirsen aynı güna ait mail’im de ulaş

Merhaba,
Güzel mesajın için teşekkür ederim. Eposta adresin bana kesin ulaşmıştır. Yeni sistem açıldığında herkese eposta atacağım. Göreceksiniz herkesin katkıda bulabileceği bir sistem olacak.

Bir masaja sığmadım taştım kusuruma bakma. Yaptıklarını takdirle karşılamamak mümkün değil. yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa bizden de iste olur mu?

Site ile ilgili bir şeyler yapmak isteyen herkes benim için çok önemli. Güzel şeyler yapmak için yeni siteyi bekleyelim.. Üzerinde çalışıyorum ama uzun sürecek gibi.. 2 senedir gelen her yorum ve öneriyi değerlendiriyorum.

10 numarasınız

Teşekkürler..

renkli liste olmamış..soluk renkler gözden kaçıyor..

Teşekkür ederim. Yeni tasarım farklı renk seçeneklerine sahip olacak. Eminim daha çok beğenilecek ve kullanılacak.

Her müzik sitesinde şarkının veya türkünün notaları olmalı. Peki bunda niye yok?

Nota yok çünkü notalarını yazabilecek kadar müzik bilgim yok. Bilsem bile bu kadar zamanım yok ama çok sıklıkla nota soruluyor. İşte bu yüzden bilen insanların kendi alanlarını oluşturabileceği yeni bir sisteme geçeceğiz. O zaman umarım aradığını bulursun.

cok guzel yazmissiniz tebrikler

Teşekkürler. Gelen bu güzel yorumlar beni yazı yazmaya özendirdi :)

Emeğinize sağlık eminim çok güzel ve kullanışlı bir web sitesi olacak bunun için bütün bilgim ve emeğimle hazırım… ;)

Teşekkürler. Gerçekten güzel bir site olması için çabalıyorum. Umarım beğeneceksiniz.


Kim ne demiş?

  1. 1 can  22 Eylül 2013 saat 18:00:

    Site Guzel begendim.Akorlari goruyorum ama calamiyorum.Acaba bu siteye Akor Nasil Calinir diye bir baslik eklenebilir mi Ozaman bu sitenin baya farki olacaktir eminim .Akor calmayi bilmiyorum.;d
    Cook Zoor….